telefoon: +31(0)495 631220
email: info@roost.nl
Laden

Laden bij Roost

  • Dag en nacht laden
  • Vier DC 300 Kwh snelladers
  • Ruim, toegankelijk laadplein
  • Ook geschikt voor bestel- en vrachtwagens
  • ChargePay: laden met laad-, tank-, bank- en kredietkaarten

Vraag direct uw laadpas aan!

Te gebruiken op >99% van alle laadpalen in Nederland en op meer dan 300.000 plekken in de rest van Europa.

Laadpas aanvragen

Laadplein Venloseweg Nederweert

Elektrisch laden in de buurt! Bij ons laadplein aan de Venloseweg 1 in Nederweert vindt u vier DC-snelladers met een vermogen van 300 Kwh voorzien van een CCS2 stekker. In tegenstelling tot AC-laders (wisselstroom), die u vaak als thuislader of op parkeerplaatsen ziet, zit de converter bij een DC-lader in de lader zelf. Dat betekent dat de stroom rechtstreeks naar de accu van de auto gaat en de ingebouwde lader van de auto niet nodig is. Hierdoor is de batterij van uw auto veel sneller opgeladen.

Er is een laadplaats voor grote voertuigen (zoals bestelbussen of vrachtwagens) en drie laadplaatsen voor personenauto's. Afrekenen kan met bijna alle gangbare laadpassen of via de ChargePay terminal met een bankpas of creditcard.

Terwijl u wacht tot de auto opgeladen is kunt u in onze tankshop terecht, hier vindt u een uitgebreid assortiment eten en drinken, auto accessoires, smeerolie en een bakery met heerlijke broodjes. Ook is er natuurlijk een koffieautomaat aanwezig met verse bonenkoffie en niet te vergeten gratis wifi.

Laadpaal
Laadpas webafbeelding

Ready to go?

Een laadpas (niet vereist) is een pasje waarmee u op rekening kunt laden. U biedt de laadpas aan bij de gekozen laadpaal en volgt de procedure op het scherm. Aan het einde van de factuurperiode krijgt u één overzichtelijke factuur waarop al uw laadbeurten keurig onder elkaar staan vermeld. Zo heeft u optimaal overzicht en controle over de kosten en uw verbruik. Onze laadpas wordt geaccepteerd bij >99% van de laadpalen in Nederland en bij meer dan 300.000 laadpalen in de rest van Europa. Heeft u een hybride auto? Geen probleem, met de Roost laadpas kunt u ook getankte brandstof afrekenen. De getankte liters komen samen met de geladen kilowatts op één overzichtelijke factuur.

Meer informatie over onze laadpas

Geïnteresseerd in laden bij Roost?

Auto opladen? Wacht niet langer! Kom langs of neem contact op en ontdek uw korting en voordelen. Dit kan via ons contactformulier of via de telefoon 0495-631220.