telefoon: +31(0)495 631220
email: info@roost.nl
Weegbrug

Weegbrug

  • 24/7
  • tot 70 ton
  • tot 18 meter
  • ook PIN betaling mogelijk

Weegbrug

Op onze weegbrug, op een steenworp van de A2, kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week uw vracht of voertuig laten wegen. Wij kunnen voertuigen tot maximaal 70 ton en 18 meter lengte in één keer wegen. Deze service is niet alleen voor vrachtwagens, maar ook voor caravans, campers en aanhangwagens beschikbaar. Onze weegbrug is door Verispect gekeurd.

Tijdens kantooruren van 08.00 tot 18.00 uur van maandag t.m. vrijdag kunt u op ons kantoor terecht voor het uitvoeren van de weging. Buiten kantoortijden kunt u wegen via de weegterminal bij de ingang van het kantoor. Indien u een klantcode ontvangen heeft krijgt u maandelijks een factuur van de weegtransacties. Voor incidentele wegingen kunt u ook via de gekoppelde pin-terminal betalen. Hieronder vindt u de instructie voor het gebruik van de terminal.


Procedure wegen via terminal:

Bij de eerste weging dient de klantcode (overslaan bij pin betaling) , het kenteken van het voertuig en eventueel een opmerking (bijvoorbeeld losadres of product) te worden ingevoerd. Indien gewenst kan er handmatig een leeg gewicht worden ingevoerd en wordt er een weegbon geprint. Indien er geen leeggewicht wordt ingevoerd en er een tweede weging gewenst is wordt er een weegbon met een barcode geprint. Bij terugkomst kan de barcode links in de terminal worden gescand en wordt er automatisch een tweede weging uitgevoerd. Hier kan eventueel weer een opmerking (bijvoorbeeld aantal en stalnummer) worden ingevoerd. Hierna wordt de complete weegbon afgedrukt en (indien gewenst) gemaild. Van elke weging wordt ter controle een foto gemaakt.