telefoon: +31(0)495 631220
email: info@roost.nl
Over ons

Al ruim 80 jaar onafhankelijk leverancier

Onafhankelijke leverancier

Roost olie is een onafhankelijke leverancier van brandstoffen, smeermiddelen, technische equipment en zowel kunststof als stalen dieseltankinstallaties. Al ruim 80 jaar leveren wij in de regio zuid-oost Nederland aan diverse bedrijven onze producten. Onze klanten zijn te vinden in de transportsector, aannemerij, garagebedrijven, industrie en de agrarische sector. Ook leveren wij aan particulieren.

Roost Olie beschikt over de Roost Olie Tankpas, deze tankpas stelt u in staat om via een landelijk aangesloten netwerk te kunnen tanken tegen een aantrekkelijke prijs.

Over ons onafhankelijke leverancier tankstation min
Tankstation

Tankstation

Roost Olie exploiteert twee tankpunten in de regio Weert/Nederweert. Op de Venloseweg 1 treft u ons bemande tankstation aan. Bij dit station kunt u alle Esso brandstoffen tanken en heeft u daarnaast de mogelijkheid om levensmiddelen, smeerolie en autoaccessoires te verkrijgen. Ook kunt u hier een overheerlijk broodje bestellen in onze bakery. Op de Havenweg 14 in Weert vindt u ons onbemande tankstation, hier kunt u met uw bankpas of met de Roost Tankpas terecht.

Brandstoffen en smeermiddelen

Als officieel dealer van Mobil en ENI smeermiddelen hebben wij als Roost Olie de kennis en expertise vergaard om voor iedere toepassing/uitdaging u te kunnen voorzien van een smeerolieadvies en daar het geschikte product bij te zoeken. Ook voor leveringen van Esso diesel bent u bij Roost Olie op het juiste adres, onze tankwagens zijn dagelijks op pad om onze klanten te voorzien van diesel in hun “home-base” tankinstallaties.

Smeermiddelen
Tanks en installaties

Tankinstallaties

Daarnaast zijn wij als officieel KIWA installateur gespecialiseerd in verkoop, advies en installatie van KIWA gekeurde tankinstallaties. Onze adviseurs kijken samen met u naar de meest geschikte oplossing op uw bedrijf en passen de dieseltank hierop aan. In onze eigen werkplaats bouwen wij de tank op volgens de door u gekozen specificaties. Tenslotte plaatsen en installeren wij de tank op de door u gekozen locatie.

Tankpas

Met de Roost tankpas kunt op rekening tanken bij meer dan 500 stations in Nederland en België. Aan het einde van de facturatieperiode ontvangt u één overzichtelijke factuur waarop al uw tankbeurten keurig onder elkaar staan vermeld. Zo heeft u optimaal overzicht en controle over de kosten en het verbruik.

Tankpas
Weegbrug

Weegbrug

Op onze weegbrug, op een steenworp van de A2, kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week uw vracht of voertuig laten wegen. Wij kunnen voertuigen tot maximaal 70 ton en 18 meter lengte in één keer wegen. Deze service is niet alleen voor vrachtwagens, maar ook voor caravans, campers en aanhangwagens beschikbaar. Onze weegbrug is door Verispect gekeurd.

Textielwasserette

Naast ons tankstation aan de Venloseweg in Nederweert vindt u een grote zelfbedieningswasserette waar je textiel kunt wassen en drogen tot wel 18 kg.. Een hele grote trommel dus. Ideaal voor het wassen van dekbedden, dekens, kussens, slaapzakken, bedrijfskleding, paardendekens, teamkleding, uw dagelijks wasgoed etc. Inclusief hypoallergeen wasmiddel.

De machines zijn beveiligd en geblokkeerd tijdens uw wasbeurt. U kunt wachten in de shop en een kopje verse koffie drinken of tussendoor een snelle boodschap doen. Wassen tot 8 en 18 kg, drogen tot 18 kg, ook voor de kleinere wasjes dus. Snel was- (30 min.) en droogprogramma (vanaf 15 min.). Gemakkelijke contante betaling via geldautomaat of digitaal met contactloze pin.

Wasmachine