telefoon: +31(0)495 631220
email: info@roost.nl
Roost Tankpas

Roost Tankpas

  • Snel en makkelijk betalen
  • Eén overzichtelijke factuur
  • Optimaal overzicht
  • Controle op de kosten en verbruik

Kijk hier voor alle tanklocaties

Ontdek het uitgebreide netwerk van de Roost tankpas

Tanklocaties

Ready to go?

Een tankpas is een pasje waarmee u op rekening kunt tanken. In het gebruik lijkt deze sterk op een bank- of pinpas. Nadat u met uw voertuig heeft getankt loopt u naar de kassa en rekent daar het bedrag af met uw tankpas. Aan het einde van de factuurperiode krijgt u één overzichtelijke factuur waarop al uw tankbeurten keurig onder elkaar staan vermeld. Zo heeft u optimaal overzicht en controle over de kosten en uw verbruik.

Vraag direct uw tankpas aan!

Tankpas
Tankpassen

Ontdek de voordelen

De Roost Tankpas is een speciale tankpas die is ontwikkeld door Roost Olie in Nederweert om haar klanten nog meer van dienst te zijn. Geen rompslomp meer met losse bonnetjes maar periodiek een overzichtelijke factuur. U kunt de Roost Tankpas geheel kosteloos aanvragen en er zijn geen abonnement- of servicekosten aan verbonden.

Bij aanvraag van uw tankpas kunt u zelf kiezen voor welke producten u uw tankpas wenst te gebruiken. Niet alleen brandstof maar ook onze shopproducten kunnen worden afgerekend met de tankpas. Hierbij kunt u denken aan broodjes, frisdrank, auto-accessoires en smeerolie. Uw Roost Olie tankpas is dus zeer multifunctioneel en makkelijk in het gebruik.

De 4 meest gestelde vragen:

Ik heb meerdere voertuigen?

Geen probleem, Roost Olie zorgt ervoor dat ieder voertuig/personeelslid zijn eigen tankpas krijgt. Hierdoor bespaart u zowel tijd als kosten, want medewerkers kunnen zelf plannen wanneer ze moeten tanken.

Kan ik dan alleen maar bij de tankstations van Roost Olie tanken?

Nee, Roost Olie is aangesloten bij een netwerk van meer dan 500 tankstations. Hierdoor bent u gegarandeerd van brandstof door heel Nederland en België. Een overzicht van alle aangesloten tankstations kunt u hier vinden.

Ik ben grootverbruiker, krijg ik dan korting?

Geen nood, Roost Olie maakt voor u graag een aanbod op maat. Samen met u kijken wij naar uw wensen en passen hier onze service en korting op aan.

Wat als ik de pas kwijt ben?

Bij verlies van de tankpas blokkeren wij de tankpas in ons systeem. Bij alle aangesloten tankstations kan er dan niet meer met de betreffende pas worden getankt. Wij zorgen er voor dat U zo snel mogelijk een nieuwe pas ontvangt.

Geïnteresseerd in de voordelen van de Roost Olie tankpas?

Wacht dan niet langer! Neem direct contact met ons op en ontdek uw korting en voordelen. Dit kan via ons contactformulier of via de telefoon 0495-631220.