telefoon: +31(0)495 631220
email: info@roost.nl
Tanken

Tanken bij Roost olie

  • Dag en nacht tanken
  • Ruime, toegankelijke locaties
  • Eigen Roost olie tankpas
  • Netwerk met meer dan 1000 stations

Kijk hier voor alle tanklocaties

Ontdek het uitgebreide netwerk van de Roost tankpas

Tanklocaties
Tankpas

Ready to go?

Een tankpas is een pasje waarmee u op rekening kunt tanken. In het gebruik lijkt deze sterk op een bank- of pinpas. Nadat u met uw voertuig heeft getankt loopt u naar de kassa en rekent daar het bedrag af met uw tankpas. Aan het einde van de factuurperiode krijgt u één overzichtelijke factuur waarop al uw tankbeurten keurig onder elkaar staan vermeld. Zo heeft u optimaal overzicht en controle over de kosten en uw verbruik.

Meer informatie over onze tankpas!

Locatie Venloseweg Nederweert

Ons tankstation aan de Venloseweg 1 in Nederweert heeft een ruim voorterrein met vier pompen voor benzine en diesel. Daarnaast is er ook een pomp voor LPG en een pomp voor petroleum. Voor de vrachtwagens is er een aparte truckstraat met pompen voor diesel en AdBlue®. In onze tankshop vindt u een uitgebreid assortiment eten en drinken, auto-accessoires, smeerolie en een bakery met heerlijke broodjes. Ook is er natuurlijk een koffieautomaat aanwezig met verse bonenkoffie.

Shop
Tankstation Havenweg

Locatie Havenweg Weert

Bij onze buitenpaal aan de Havenweg 14 in Weert kunt u 24 uur per dag terecht. Met behulp van uw tankpas kunt u benzine, diesel en AdBlue® tanken.

Geïnteresseerd in tanken bij Roost Olie?

Wacht dan niet langer! Neem direct contact met ons op en ontdek uw korting en voordelen. Dit kan via ons contactformulier of via de telefoon 0495-631220.