telefoon: +31(0)495 631220
email: info@roost.nl
Smeermiddelen

Smeermiddelen

  • Uit voorraad leverbaar
  • Snelle levering
  • Technisch & economisch advies
  • Smeerschema’s & olie analyse

Hoogwaardige smeermiddelen voor uw voertuigen en materieel.

Roost olie is business-to-business totaalleverancier van koel- en smeermiddelen. Wij werken o.a. met de merken Esso, Mobil, Shell, Eni en Rocol. Voor speciale producten van andere merken kunt u ook bij ons terecht. Door levering uit eigen voorraad kunnen we snel inspelen op uw behoefte. Met ruime ervaring en kennis van zaken ondersteunen wij u met technisch advies en kijken naar “Total Cost of Ownership” (TCO).

Heeft u een vraag over smering of een smeermiddel?

Roost smeermiddelen image 1
Roost smeermiddelen image 7

Van smeermiddelen en advies tot voorraad beheer

Roost levert smeermiddelen aan uiteenlopende sectoren zoals de industrie, tankstations, automotive, weg- en waterbouw, transport en loonbedrijven.

Wij helpen we u met:

  • Opmaken van smeerschema’s
  • Uitvoeren van olieanalyse inclusief rapport
  • Voorraad beheer
  • Smeertechnisch ontzorgen

De 5 veelgestelde vragen:

Welke merken leveren jullie?

Naast het A-merk MOBIL hebben wij ook de beschikking over ENI producten, maar ook onder andere Shell, Fuchs, Rocol en Q8 kunt u bij ons terecht.

Kunnen jullie bedrijven ook helpen met olieanalyse?

Olieanalyse geeft inzicht in de conditie van de olie en de machine. Wij analyseren de viscositeit, aanwezigheid van metalen, eventueel aanwezig water en het Total Base Number (TBN) dat bepaald hoe lang de olie de verzuring ten gevolge van het verbrandingsproces kan tegengaan.

Welke producten verkopen jullie?

Wij verkopen onder andere: motorolie, hydraulische olie, transmissie olie, industriële olie, tandwielkast olie, mineralen olie, synthetische olie en smeervet ofwel vetsmering.

Ik ben grootverbruiker, is er een passend aanbod?

Grootverbruikers behoren zeker tot onze doelgroep. Wij leveren smeermiddelen in bulk, IBC's van 1000 ltr, vaten van 208 ltr maar ook cans van 20 liter. Als totaalleverancier kunnen wij u voorzien van de juiste producten.

Kunnen jullie ons ondersteunen bij het voorraadbeheer?

Door snelle levering kunnen wij er voor zorgen dat uw voorraad smeermiddelen beperkt kan blijven. Ook kunnen wij uw voorraad door middel van tankinhoudsmeting op afstand beheren.

Berry Vullings

Berrie Vullings

Advies nodig?

Heeft u advies nodig over bepaalde smeermiddelen of heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste smeermiddelen voor uw voertuig of materieel? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen, geheel vrijblijvend natuurlijk, contact met u op.