› Verzendkosten vanaf €6,20 ex. btw
telefoon: +31(0)495 631220
email: info@roost.nl

AdBlue®

AdBlue® is een zuivere ureum oplossing welke gebruikt wordt in SCR uitlaatgasbehandelingssystemen (SCR, EGR, roetfilter). om de emissie van schadelijke stoffen (NOx) afkomstig van dieselmotoren te beperken.

AdBlue® is een zuiver mengsel van ureum en gedeminerliseerd water. Deze ureum oplossing wordt gebruikt in SCR uitlaatgasbehandelingssystemen (SCR, EGR en roetfilter), dit om de emissie/uitstoot van schadelijke stoffen (NOx) afkomstig van dieselmotoren te beperken.

In de laatste jaren met de komst van de EURO 4, Euro 5 en Euro 6 motoren en emissienormen voor verbrandsingsmotoren voor het wegverkeer en de Stage 3b /Tier 4 Off Road emissienormen (landbouw & Industrie) is de inzet van uitlaatgasbehandelingssytemen met AdBlue® explosief gestegen. Hierop is ook het gebruik van AdBlue® sterk gegroeid.

Het is voor uw voertuig (mits deze gebruik maakt van AdBlue®) belangrijk dat u een kwalitatief hoogstaand product gebruikt, dit kan motorschade en dure reparaties voorkomen.

In zware toepassingen zoals vrachtwagens, tractoren en ander vergelijkbare machines is het verbruik van AdBlue® ongeveer 3 tot 5 % van het brandstofverbruik. Bij personenauto's en bestelwagens ligt dit getal lager. Via onderstaande links kunt u meer informatie inwinnen inzake AdBlue® ge/verbruik. Er is een onderscheid gemaakt tussen de verschillende gebruikers van AdBlue®. U kunt zelf kiezen welke u wenst te gebruiken. Tevens kunt u zien welke producten Roost Olie heeft inzake AdBlue® opslag en de vloeistof zelf.

AdBlue®