telefoon: +31(0)495 631220
email: info@roost.nl
Smeermiddelen voor de automotive sector

Smeermiddelen voor de automotive sector

  • Dealers
  • Universele garages

Ontdek al onze

smeermiddelen voor de automotive sector

Kijk hier.
Garage

De automotive sector is volop in beweging. Enerzijds heeft men nog volop te maken met voertuigen met traditionele motoren aangedreven door benzine, diesel of gas. Anderzijds zijn er nieuwe ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden, hybride rijden en waterstofmotoren. Bij de traditionele- en hybridevoertuigen is de keuze voor de juiste smeermiddelen van groot belang. Wij helpen u graag bij de keuze voor de juiste producten om er voor te zorgen dat u tevreden klanten heeft.

Motorolie:

Het tijdig verversen en bijvullen van motorolie is een belangrijk aspect bij het onderhouden van een motor. Van moderne motorolie wordt veel verwacht, motorfabrikanten stellen hoge eisen aan de olie, de zogenaamde OEM specificaties. Door deze specificaties weet u welke type olie u nodig heeft en voorkomt u discussies over eventuele garantie. Het tijdig verversen van de motorolie voorkomt het ophopen van vuil en voorkomt motorschade en dure reparaties. Kijk hier voor ons assortiment motorolie voor de automotive sector. Onze experts helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw machines.

Motorolie 2
Transmissie

Transmissie olie:

De verversingsperiode van de olie in de versnellingsbak en het differentieel van een personenauto is doorgaans veel langer dan van motorolie. Toch is het zaak om de olie tijdig te verversen om slijtage en wrijving in de transmissie te voorkomen. Een soepele aandrijving zorgt ook voor een lager brandstofverbruik. Kijk hier voor ons assortiment transmissie olie voor de automotive sector. Onze experts helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Antivries en koelvloeistof:

Naast de juiste smering is het natuurlijk ook belangrijk dat een motor goed op bedrijfstemperatuur blijft. De juiste koelvloeistof (kant en klaar product) of antivries (aanlengen met water) zorgen er voor dat het koelsysteem goed wordt beschermd zodat de overdracht van temperatuur optimaal is. Net als bij motorolie geven de diverse fabrikanten specificaties waaraan het koelmiddel moet voldoen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Kijk hier voor ons assortiment koelvloeistof en antivries.
Koelvloeistof