› Verzendkosten vanaf €6,20 ex. btw
telefoon: +31(0)495 631220
email: info@roost.nl
Roost Olie

Esso Energy supreme 98

Energy Supreme is speciaal ontwikkeld voor de moderne auto. Het bevat krachtige, reinigende stoffen die bijdragen aan het schoonhouden van de motor en het brandstof-injectiesysteem. Hierdoor verhoogt het motorvermogen en verloopt het accelereren soepeler. Bovendien helpt de nieuwe brandstof het verbruik en daarmee de uitstoot van uitlaatgassen te verminderen.

Gesteund door meer dan 80 jaar wetenschappelijk onderzoek, heeft Esso de brandstofbesparende formule verrijkt met een unieke wrijvingsverminderaar. Esso Energy Supreme 98 is de meest efficiënte brandstofbesparende formule tot nu toe doordat de inlaatkleppen en de inwendige motordelen en brandstofinjectoren brandschoon blijven. Schone motoren zijn zuiniger en leveren betere prestaties. Aan Esso Energy Supreme 98 zijn verder extra additieven toegevoegd om de houdbaarheid en de verbrandingsefficiëntie te maximaliseren.

Esso Energy Supreme 98 rijdt gegarandeerd zuiniger.

Esso Energy Supreme 98 zorgt voor:

  • Schonere motoren en brandstofinjectoren.
  • Maximale verbrandingefficiëntie en een hoger motor reactievermogen.
  • Langere levensduur van het brandstofinspuitsysteem cq. katalysator.
  • Meer kilometers rijden met een volle tank (30-50 km extra per tankvulling!)

Bij Roost olie kunt u op de Venloseweg 1 in Nederweert terecht om Energy supreme te tanken, via onze speciale pompen kunt u 24 uur per dag terecht voor deze brandstof. Ook is het mogelijk om een tankpas aan te vragen om uw Energy supreme nog makkelijker te tanken, Tankpas aanvragen.

Binnen 1 werkdag een offerte