› Verzendkosten vanaf €6,20 ex. btw
telefoon: +31(0)495 631220
email: info@roost.nl

Brandstofpompen & registratiesystemen

Steeds vaker kiezen ondernemers voor een professionele brandstofpomp met geïntegreerd brandstofregistratiesysteem om het tanken snel en efficiënt te laten verlopen.

Steeds vaker kiezen ondernemers voor een professionele brandstofpomp met geïntegreerd brandstofregistratiesysteem om het tanken snel en efficiënt te laten verlopen. Het brandstofverbruik van het wagen- cq. machinepark park kan op deze manier eenvoudig in kaart worden gebracht.

Registreren van vertankingen leidt in de praktijk vaak tot brandstofbesparingen en geeft verder minder administratie lasten.

PIUSI SELFSERVICE POMPEN
Als regionaal KIWA gecertificeerd REIT installateur hebben wij ervoor gekozen om de betrouwbare Piusi Selfservice pompen met MC brandstofregistratiesysteem in ons assortiment op te nemen. Met een Piusi MC brandstofregistratiesysteem kunt u op voertuig- of op chauffeurs niveau nauwkeurig digitaal registreren. U weet dan precies hoeveel brandstof er getankt is en op welk tijdstip. Ook kunnen de kilometer- of urenstanden worden bijgehouden. Men kan op deze manier eenvoudig een overzicht krijgen van het brandstof verbruik per machine cq. voertuig. De praktijk heeft verder uitgewezen dat het brandstofverbruik bij registratie automatisch 3 tot 8% gaat dalen omdat men bewuster gaat rijden. Ook voorkomt men “misbruik" van brandstof doordat er controle mogelijkheden zijn.

Heeft u vragen inzake brandstofpompen en of brandstofregistratiesystemen , neem dan gerust contact met ons op via 0495-631220 of per mail.