› Verzendkosten vanaf €6,20 ex. btw
telefoon: +31(0)495 631220
email: info@roost.nl
Roost Olie

Huur mobiele tank

  • Flexibele contracten

Huren van een mobiele tank voor korte of langere periodes.

Binnen 1 werkdag een offerte

Waarom een mobiele tank huren?

Voor projecten op locatie is het vaak net zo handig om een mobiele brandstoftank te huren. Geen hoge investering, wel brandstof op locatie zonder morsen.

Wat ontvangt u van ons:

Een IBC brandstoftank uit het verhuurprogramma is standaard voorzien van hoekstukken met hijsvoorzieningen en een deksel. De scharnierbare deksel is voorzien van een gasveer en is af te sluiten met een “verscholen hangslot” (slot is niet standaard meegeleverd bij de huur van een IBC). Verder is de tank standaard voorzien van een elektrische pomp 230v met automatische pistoolkraan (in overleg kan ook een 12v of 24v pomp geplaatst worden). De 1000ltr uitvoering is voorzien van een telwerk en alle IBC zijn voorzien van een peil inrichting. Ook is de IBC voorzien van heftruck kokers

Prijzen:

Per week € 45,-
Per maand € 150,-

Prijzen zijn incl. bezorgen en ophalen op locatie binnen ons werkgebied ( straal van 70km rondom Nederweert) indien de diesel ook door ons geleverd mag worden. Indien diesel door andere toeleverancier geleverd word zijn de bezorgkosten minimaal €75,00. Buiten ons werkgebied berekenen wij een toeslag van € 0,50 p/km en €40,00 per (extra) uur. Dieselprijzen zijn dagprijzen en daarom niet vermeld.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% B.T.W.